VÄLKOMMEN

Kommentera gärna, det inspirerar mig att höra från er om era liv :)

torsdag 2 juni 2011

46 dagar kvar

Jag har kommit in i en svacka känner jag. Det var svårare än jag trodde att komma hem till vardagen efter semestern. Under semestern gick jag morgonpromenader varje dag och det var såå otroligt skönt! Jag är otroligt stolt över mig själv att jag gjorde det, har aldrig hänt förr. MEN nu när jag kom hem kastades jag verkligen in i vardagen direkt. Kom hem sent på måndag kväll...tisdagen började visserligen med morgonpromenad men sen tvätta hela förmiddagen...laga matlådor eftersom jag jobbade varje dag förra veckan. Onsdagen var det besiktning av bilen tidigt på morgonen så hade inte direkt möjlighet till träning innan om jag inte skulle gå runt med stor sömnbrist den dagen...och den gick ju inte bra, besiktningen alltså :( Hann hem om en snabb sväng innan det var dags att bege sig till Lund för att ta mina sprutor (allergivaccinationer som jag tar var 7:e vecka) o sen till jobbet. På torsdagen var jag helt slut om jag ska vara ärlig, hade fortfarande inte packat upp allt ur resväskan så det gjorde jag...o sen till jobb. Fredagen började jag med en löptur i skogen, gick bra och var riktigt skönt! Jobb igen på eftermiddagen/kvällen. Lördagen och söndagen innebar jobb 8-20 så där hann jag ingen träning. I måndags så blev det en löptur igen på kvällen, som gick dåligt pga allergin som kändes av i andningen men jag gjorde det iaf. I tisdags vaknade jag med otroligt ont i svanken så blev inte många knop gjorda den dagen, mitt mål var att klara av att jobba. Igår var det onda kvar men kändes bättre plus vi hade inget vatten på hela dagen igår så kunde inte duscha eller nått sånt (gymmet var ju bara att glömma pga ryggen men springtur eller promenad men vill gärna duscha efteråt). Idag tvättar jag så visst jag får motion i trapporna.
Det dumma är att varje kväll har jag tänkt att imorgon ska jag ut o gå eller springa igen, ähh jag ställer inte klockan för jag vaknar ändå tidigt av mig själv....och visst det gör jag ju...vaknar senast 7 av mig själv men är sååååååå in i tusan trött nuförtiden att jag kommer inte upp ur sängen *skäms på mig*. Visst stor del av tröttheten beror på allergin men den kommer ju finnas kvar hela sommaren så det är ingen ursäkt.
Kommer ihåg när jag ställde klockan varje dag för att kunna träna på nått sätt, även om jag vaknade av mig själv innan klockan ringde, så tänkte jag oj vad skönt det hade varit med sovmorgon. MEN alltså nu när jag inte kommer upp i tid så är jag ju så jädrans seg hela förmiddagen så jag får inget gjort alls! Nu saknar jag mina tidiga morgnar, rutiner och träning.

NEJ, imorgon är det jag som går upp tidigt, ska ställa klockan, och rör på fläsket....ska bli både promenad och springtur. Börjar jobba redan 11 imorgon så måste upp i tid för att hinna ;) Vet inte vad jag väger nu men den 13:e juni åker jag iväg en vecka på läger med min brukare...träningskläder SKA med för jag ska promenera och springa där! Men då hade jag sååå gärna velat vara under 100 men tror inte jag hinner, i måndags hade jag 3,7kg kvar....men ska göra mitt bästa iaf.

Nu har jag varit ärlig mot er och framförallt mig själv. Nu ska jag fortsätta med min tvätt plus SKA hinna städa här.

KRAM på er och tack för allt, är såå skönt att ha er..både genom bloggar och på facebook..ni ger så mkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar