VÄLKOMMEN

Kommentera gärna, det inspirerar mig att höra från er om era liv :)

lördag 6 november 2010

Rätt duktig :)

Igår tvättade jag hela förmiddagen så sprang upp o ner i trapporna X antal gånger :) Efter lunch fick jag ta ut hunden på en snabb promenad innan det var tid för gymmet. Det blev 1 timme och 45 min på gymmet där upplägget såg typ ut precis som i måndags:
20 min uppvärmning på löpbandet (där jag när det var 5 min kvar sprang 2 min..gick 1 min...sprang ytterligare 1 min)
Styrketräning
30 min crosstrainer
20 min löpband med intervaller där jag sprang 1 min och gick 3 min

På kvällen blev det ytterligare en promenad med hunden på 30 min, att det inte blev längre var för att min pappa följde med ut...han behövde lite frisk luft (han opererades ju i tisdags).

Idag började jag dagen med att dra med mamma till gymmet, vi var där i 1 timme och 20 min...hoppade över intervallträningen för att jag kände av mina benhinnor när jag testade att springa i 1 min under uppvärmningen...och kändes i kroppen att den tränades igår.
Såhär såg dagens upplägg ut på gymmet:
20 min uppvärmning på löpbandet (sprang i 1 min)
Styrketräning
30 min crosstrainer

Som det ser ut just nu så blir det nog ingen mer träning för mig idag...har träningsvärk i magen (rätt mkt) och lite på andra ställen..skönt med träningsvärk i lagom dos haha. Känner att jag med gott samvete kan slappa i soffan resten av dagen ;) Men känner jag för det sen, och har orken så blir det kanske en liten promenad....men bara ett litet kanske hehe.

Hoppas ni har det bra denna lördagen!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar